Tietoa minusta


Otto Laitinen

Sosionomi (AMK), Psykoterapeuttikoulutettava

Olen pohjakoulutukseltani sosionomi (AMK) ja opiskelen tällä hetkellä Helsingin yliopiston ja Therapeia-säätiön järjestämässä yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa. Valmistun psykoterapeutiksi vuodenvaihteessa 2024-2025. Minulla on useiden vuosien työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä erilaisista neurologisista sairauksista ja vammoista kärsivien kuntoutuksesta.

Viitekehykseni on psykoanalyyttinen, mikä tarkoittaa sitä, että terapeuttina olen kiinnostunut kaikesta siitä, mitä vastaanotolla minulle kommunikoit. Tarkoituksena on luoda turvallinen yhteystyösuhde, jossa mieltäsi kuormittavat asiat ja ristiriidat voivat tulla ymmärretyiksi uudella tavalla.

Vastaanotollani keskustelemme mielessäsi olevista asioista sinulle sopivalla rytmillä. Pyrin auttamaan sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja sisäistä maailmaasi tuomalla esiin myös sellaisia asioita, joita on vaikea nähdä itse. Tarjoan sinulle tarvitsemasi ajan ja tilan työstää omia elämänvalintojasi, kipukohtiasi ja kokemuksiasi auttaen sinua tässä prosessissa.

Voit kääntyä puoleeni missä tahansa mieltäsi askarruttavassa asiassa.

Ota yhteyttä!